Herenafdeling vernieuwd!
24 maart 2016
Lifestyle Experience RTL4 – Schols Schoenmode
27 mei 2017

Ladies Event

 

Het is alweer voorbij, ons ladies event en ook de voorjaarsmarkt waren mooie en gezellige dagen! Velen van jullie hebben ons in deze dagen bezocht en dat vonden we heel gezellig, en uit de reacties te merken vonden jullie dit ook.Β πŸ˜ƒ

We bedanken Uniek voor de heerlijke unieke kopjes koffie die jullie hebben geserveerdβ˜•οΈ, Gewoon Sjiek voor de mooie bloemen en decoratiesπŸ’, Plus Schulpen voor de lekkere hapjes en drankjes🍴πŸ₯‚, Bakkerij Dieteren voor de heerlijke vlaaitjes🍰, ’t Lekkertje voor de chocolade bonbons🍫 en de mooie ballondecoraties🎈, en Outfit en Zo, Femme Fashion, Ici Paris XL , Shoeby en Angelique mode voor de leuke bijdrage in de goodiebagsπŸ›πŸŽΒ en natuurlijk de dames van Nica die voor veel blije gezichten hebben gezorgd met hun enorme keuze aan armbandjes en sieraden.

We zullen het alvast verklappen, in de zomer gaan we dit nog eens overdoen!β˜€οΈ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *