MA 22 OKTOBER Modeshow
3 september 2018

Schoenenleverancier van Fortuna Sittard

IDFS180816_0008
IDFS180816_0027
IDFS180816_0023
IDFS180816_0046

Schols Schoenmode uit Maasbracht ook dit jaar weer schoenenleverancier van Fortuna Sittard!

Al vele jaren is Schols Schoenmode (ook rieker.nl) uit Maasbracht sponsor en schoenenleverancier van Fortuna Sittard. Dit jaar “zeen de Greutsj” om de technische staf, commerciële afdeling, bestuur en diverse medewerkers te voorzien van schoenen van het nieuwe Nederlandse kwaliteitsmerk Barone. In samenspraak met Fortuna is dit jaargekozen voor een geheel nieuwe moderne kleur en is de schoen voorzien van een echt “Fortuna tintje” door subtiel het groen/geel erin te verwerken. Deze unieke schoen is voor de echte fans in een beperkte oplage nog verkrijgbaar in onze zaak!

Tip: op vertoon van je lidmaatschapspas van Fortuna Sc krijg je bij ons 20% korting op alle aankopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *